Teletubbies dräkter

Köp Teletubbies dräkter på nätet. ✅ Snabb leverans och stort sortiment. ✅ Teletubbies dräkter billigt online.

Det har väl aldrig funnits så många roliga figurer som det finns nu. De flesta kommer från barnens värld och har sitt ursprung i filmer, böcker eller spel. Idag är minions och pokemon kanske de allra hetaste figurerna, men det dyker ständigt upp nya som snabbt blir barnens favoriter. En del faller snart i glömska, medan andra lever kvar även om de inte längre står mitt i rampljuset.

 

Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt - One size

Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt - One size
799 kr

Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt - One size

Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt - One size
799 kr

Teletubbies Po Maskeraddräkt - One size

Teletubbies Po Maskeraddräkt - One size
799 kr

Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt - One size

Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt - One size
799 kr
 

Klä ut dig till Teletubbies

Teletubbies känner nog de flesta till även om det är några år sedan de hade sin verkliga storhetstid. Teletubbies är figurer från en engelsk TV-serie för barn. Programserien hette just teletubbies och producerades mellan åren 1997 och 2001. Hela 365 program hann det bli, så det är kanske inte så underligt att dessa små figurer fortfarande lever kvar och har bibehållit sin popularitet.Målet med filmerna var att lära små barn att känna igen saker och förstå olika förhållanden i sin omvärld. Därför bygger programmen på repetition och alla filmsekvenser upprepades. Seriens huvudpersoner är fyra knubbiga, docklika varelser, som spelades av skådespelare i teletubbiesdräkter. Teletubbies lever i en miljö som till utseendet liknar en golfbana, med böljande gräsbeklädda kullar. Figurerna bor i ett hem som liknar ett rymdskepp och som finns under den mittersta av kullarna. I hemmet finns några robotar, som dammsugaren Noo-Noo och brödrosten Tubby Toaster.

Serien riktar sig till små barn

De olika huvudfigurerna har en antenn, som är utformad på eget sätt, på huvudet. Det finns också en femte figur i serien. En figur i form av en sol med ett babyansikte, som då och då kan ses glida fram över himlen. Att serien är riktad till små barn förstärks av att figurerna har samma kroppsliga proportioner som målgruppen, och att de verkar befinna sig på tröskeln till att kunna tala ordentligt precis som den publik de riktar sig till.

Teletubbies dräkter

De fyra figurerna heter Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa och Po. Teletubbies är egentligen tänkta att vara könlösa men det är många som ser Tinky-Winky och Dipsy som pojkar och Laa-Laa och Po som flickor. Och det är naturligtvis upp till var och en att ha sin uppfattning om det.

De fyra teletubbies

    De fyra figurerna i Teletubbies behöver kanske inte någon presentation, men för dig som händelsevis inte är så bekant med dem kommer här en kort beskrivning:
  • Tinky-Winky – Tinky Winky är en konstnärlig natur som tycker om att ramla. Figuren bär lila kostym, röd handväska i plast. Tinky Winkys antenn är en nedåtvänd triangel.
  • Dipsy – Dipsy har en grön kostym och en svart-vit komönstrad cylinderhatt. Antennen är rak. Dipsy tycker om natur.
  • Laa-Laa – Laa-Laa är en teatralisk och omtänksam karaktär. Klädseln är en gul kostym, och figuren har en orange boll. Laa-Laas antenn är skruvad.
  • Po – Po har en röd kostym och en cirkelformad antenn. Denna teletubbie har också en sparkcykel. Figuren kan tala publikens språk (engelska i den engelska versionen och svenska här i Sverige) och kantonesiska.
  • Den viktigaste birollen i serien har en dammsugare som ser lömsk ut och som suger på allt den ser.

Ska du på maskerad med 90-talstema eller filmtema kan teletubbies vara ett bra val av karaktär. Dessa figurer är så pass populära att det också anordnas fester med rent teletubbie-tema. Ska du klä ut dig som teletubbie har du alltså fyra karaktärer att välja mellan. Du kan välja efter karaktär, eller efter vilken färg du gillar. Det finns många läckra kompletta Teletubbies dräkter, som förvandlar dig till vald teletubbie på ett kick. De flesta dräkter till dessa karaktärer är helkroppsdräkter, med hål för ansiktet. Och naturligtvis har de alla en antenn med den rätta formen uppe på huvudet.

Du kan alltså välja mellan en röd, lila, grön eller gul dräkt, och alla har givetvis den karakteristiska grå fyrkanten på magen. För att du verkligen ska bli en riktig teletubbie har de bästa dräkterna också skoöverdrag och handskar i samma färg som dräkten. Men det finns också enklare varianter av teletubbies- dräkter för dig som inte behöver en så genomförd utstyrsel.

Teletubbiesdräkter för alla tillfällen

Teletubbies dräkter kan du förstås också ha användning för vid andra tillfällen än maskerader. Sätt på dig en dräkt och förvandla dig till en teletubbie och roa barnen på barnkalaset, till exempel. En teletubbie gör alltid succé i alla sammanhang där det är små barn inblandade. Ja, de behöver nog egentligen inte vara så små för att uppskatta att möta en livs levande teletubbie. Dessa dräkter passar också vid karnevaler och andra tillfällen när det krävs en färgglad utstyrsel.

Du kan förmodligen köpa en teletubbie-dräkt i en välsorterad butik för maskeraddräkter. Men, störst utbud hittar du här på nätet, där du förmodligen också kan köpa dräkten till det bästa priset. Även om du har en maskeradbutik i närheten, är utbudet ofta inte så jättestort i de enskilda butikerna. Här på nätet har du tillgång till många butikers sortiment, vilket gör att det totala utbudet blir enormt stort. Dessutom kan du köpa alla tänkbara maskeradkläder oavsett om du bor i storstan eller långt ute på landsbygden. Att du kan se alla dräkter samlade på ett ställe gör att du får en bra överblick över utbudet och att du lättare kan hitta en dräkt som passar just dig och dina önskemål. Att ha allt samlat underlättar också när du vill jämföra priser för att köpa dräkten till det bästa priset. På nätet finns det till och med speciella prisjämförelsesajter som hjälper dig att hitta varor till de lägsta priserna. Vill du inte anstränga dig själv kan du alltså få hjälp med att hitta den butik som säljer teletubbies-dräkter till de bästa priserna.Tema teletubbies

När temat är teletubbies finns det inte så väldigt mycket du kan göra för att inte riskera att komma i en liknande dräkt som andra festdeltagare. Å andra sidan är säkert tanken att det ska samlas många likadana figurer om man har satt ett sånt tema. Du har fyra karaktärer att välja bland, och du väljer förstås helt efter din egen smak och vilja. Vilken av figurerna gillar du mest? Gillar du också att ramla ska du självklart klä ut dig som Tinky-Winky. Gillar du naturen är en Dipsy-dräkt ett bättre val.

Recension:
Teletubbies dräkter
Betygsatt av: Smallstep.se
Betyg: 4,4